Csillaghegyi Gumicenter

1039 Budapest, Királyok útja 170. | +36-20-991-9827 | http://www.csillaghegyi-gumicenter.hu
Desktop

Önnek is egy "szükséges rossz" a gumicsere intézése? Előhalászni a szezonális gumikat, bepiszkolni vele az autót, időt szakítani - és veszetegelve várni - a cserére, majd visszahordani a lecserélt gumikat... Bár levenni válláról a terhet nem tudjuk, de segíthetünk elviselhetőbbé tenni azt az évi egy-két órát, amikor egy szakképzett és beedzett gumis precíz munkájára vagy tanácsadásra van szüksége. Célunk, hogy Önnek ne egy "...már megint gumishoz kell menni!" mondat és szállingózó ötezresek villanjanak be, hanem valami egészen más.

Nem járatos a gumimárkákban és nem szívesen döntene egyedül, hogy milyen gumit vásároljon? Keressen minket telefonon vagy személyesen, és az Ön pénztárcájához, vezetési szokásaihoz passzoló gumit igyekszünk választani Önnek, melyet akár rajtunk keresztül is megrendelhet. Aktuális használtgumi készletünkről pedig honlapunkon vagy telefonszámunkon érdeklődhet.

Takarítson meg időt azzal, hogy egyszerre több munkát is ránk bíz! Miközben átcseréljük abroncsait, kitakaríthatjuk autóját, kicserélhetjük kiégett izzóját, ablaktörlő lapátját vagy ablakmosó folyadékát is, mindezt kedvezőbb áron, mint egy autókozmetika vagy szerelőműhely tenné. Eközben Ön leülhet egy friss kávé mellett magazinokat olvasni vagy internetezni az ingyenes wifin keresztül.

Nyitvatartás:

Időpont-egyeztetéssel.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.