Nonstop, önkiszolgáló online hiteligénylés egy szelfivel: íme a MiniKölcsön, melyet egy órán belül megkaphatsz!

Sajtótájékoztatón mutatta be a MicroCredit Zrt. az új, nem valós idejű ügyfélazonosítási rendszerét

Pénzre lenne szükséged, lehetőleg minél gyorsabban? Ha sürgős a helyzet, akkor a MicroCredit Zrt. szabad felhasználású MiniKölcsönét neked találták ki! Egy órán belül otthonról is pénzhez juthatsz!

A pénzügyi szolgáltató 2017. őszétől végez teljeskörű online hitelfolyósítást (MNB-engedéllyel rendelkeznek). Az általuk kínált MiniKölcsönt rendkívül gyorsan, személyes ügyintézés nélkül, online lehet igényelni.

2019. júliusától Magyarországon egyedülálló módon – a gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés érdekében - bevezették a nem valós idejű ügyfélazonosítást a hitel igényléséhez, mely azt jelenti, hogy az ügyfelek bármikor, akár éjszaka is, 0-24 órában el tudják indítani a hitelügyintézést, mert nem kell hozzá a banki ügyintéző segítsége. Így akár öt perc alatt kisösszegű hitelhez juthatunk és ezzel majdnem olyan egyszerűvé válik az online hitelfelvétel, mintha pizzát rendelnénk.

A hiteligénylés úgy történik, hogy az ügyfél először regisztrál a MiniKölcsön oldalára. Ezt megteheti okostelefonon, PC-n, laptopon vagy tableten egyaránt. Ezután jövedelemigazolásra lesz szükség, melyet vagy feltölt az ügyfél az oldalra vagy a számlamegosztó funkció segítségével egyszerűen megoszthatja a bankszámláját a rendszerrel, így nem kell külön jövedelemigazolást kérni, mert rögtön látható a folyószámláján a kért adat (nyugi, pénzt nem tudnak levenni róla).

Ezt követően indul az automatikus hitelbírálat. Ha a bírálat pozitív, kezdődhet az ügyfél azonosítása, mely júliustól már előre rögzített adatokkal is történhet a nem valós idejű azonosításnak köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek lefényképezik magukat (szelfit készítenek) valamint személyi igazolványukat, majd a képeket elküldik a MicroCredit Zrt. oldalára, ahol egy arcfelismerő program összehasonlítja a fotót az okmányon szereplő fényképpel. Ha egyezik a két fotó, indulhat is az utalás a böngészőben elküldött hitelszerződés elektronikus aláírását követően. Az egész folyamat akár egy órán belül elintéződhet, sehova nem kell mennie az ügyfélnek, bárhol tartózkodhat, csupán online kapcsolatra van szüksége!

A hiteligénylés menete egyszerű, nem kell hozzá digitális tudás, de aki mégis igényli a segítséget, hívhatja a call centert, ahol az ügyintézők végigvezetik az ügyfelet az igénylés folyamatán.

A MicroCredti Zrt. népszerű MiniKölcsönét már több mint tízezren vették igénybe, közülük sokan visszatérő ügyfelei a cégnek.

A MiniKölcsön 25 ezer forinttól 300 ezer forintig vehető igénybe fix, 90 napos futamidővel, mely meghosszabbítható, ha valakinek gondot okoz a pénz visszafizetése. Új ügyfeleknek az első kölcsön ráadásul teljesen kamatmentes!

Keressétek a MiniKölcsönt a MicroCredit Zrt. oldalán!

Tippeket pedig itt találhattok: https://minitippek.minikolcson.hu/

Mit szólsz hozzá?