Vállalkoznál? Íme egy kiváló lehetőség: nyiss te is Bubbles mosodát a főváros környékén!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Bubbles mosodák)

Vállalkoznál? 4-5 év alatt megtérülő befektetést keresel? Íme egy nagyszerű lehetőség: most neked is lehet saját Bubbles önkiszolgáló mosodád Budapest agglomerációjában (például Dunakeszin, Szentendrén vagy Vácon)!

A Bubbles önkiszolgáló mosodákat már mindenki ismeri, egyre többen használják a szolgáltatást. 

A Bubbles jelenleg 40 önkiszolgáló mosodával rendelkező hálózat Magyarországon. Ezzel nem csak piacvezetők, de az egyetlen országos lefedettségű önkiszolgáló mosodai hálózat. A Bubbles most franchise partnereket keres a hálózat bővítéséhez!

A 2013 óta működő vállalat egy olyan iparágat vezetett be Magyarországon, ami eddig, ilyen formában ismeretlen volt. A külföldön már jól ismert szolgáltatást egy olyan környezetben és informatikai megoldásokkal valósította meg, ami egyedülálló a világon. Bátran állítják magukról, hogy ez a világ első Okos-Mosodája: a mosoda távolról vezérelhető, teljesen automatikusan, személyzet nélkül működik.

A vásárlók saját fiókot vezethetnek, ahova egyenleget tölthetnek fel és az akármelyik városban levásárolhatják azt. A szolgáltatásért lehet fizetni készpénzzel és bankkártyával is. A Bubbles applikációval tájékozódhatnak az ügyfelek az aktuális foglaltságról, sőt időpontot is foglalhatnak, hogy ne kelljen sorban állniuk a legforgalmasabb időszakokban sem.

A Bubbles mosodai szolgáltatása ma már annyira ismertté és népszerűvé vált, hogy 2019 első negyedévében 8 új városra kötöttek szerződést. A most kötött szerződések mellett a régebbi partnerek is megtalálták a számításaikat és több vidéki városban nyílik vagy már megnyílt a második Bubbles mosoda ugyanazzal a tulajdonossal.

A cég most tovább terjeszkedne, ehhez keres új vállalkozókat, akik bárhol az országban (Budapesten kívül) szívesen nyitnának egy önkiszolgáló mosodát, mely alkalmazott nélkül működik. A leendő partnerek a Bubbles oldalán tudnak érdeklődni a részletekről.

Ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?