Sok a szennyesed és nincs hol kimosnod? Akkor próbáld ki a Bubbles önkiszolgáló mosodáit!

Oszd meg másokkal!

(forrás: Bubbles mosodák)

Rövid idő alatt sok ruhát kell kimosnod vagy csak elromlott a mosógéped? Íme a megoldás: a Bubbles önkiszolgáló mosodái már 40 helyszínen várnak szerte az országban!

A Bubbles mosodákat már nagyon sokan ismerik és használják. Nem véletlenül, hiszen rendkívül kényelmes és gyors mosási lehetőséget kínálnak. A mosodák többsége non-stop, a nap 24 órájában nyitva tart, így bármikor beugorhatsz hozzájuk (néhány mosoda éjjel 11 és reggel 6 óra között bezár).

A mosás után a szárítógépekben rögtön meg is száríthatod a ruhákat, így nincs szükség az otthoni teregetésre. Bármilyen speciális textilhez használhatók az ipari gépek, legyen az ágynemű, függöny vagy matrachuzat. A mosással és szárítással ráadásul egy óra alatt végzel és még mosószert sem kell vinned, az árban az is benne van!

A mosás rendkívül egyszerű és automatizált. Két gépméret közül lehet választani, attól függően, mennyi ruhát hoztunk magunkkal. Miután behelyeztük a szennyest, kiválasztjuk a megfelelő programot. A megfelelő program kiválasztását egy rövid leírás segíti.

Fizetni az automatánál lehet készpénzzel vagy bankkártyával, de aki rendszeresen használja a szolgáltatást, kedvezményre jogosító kártyát is válthat.

A mosás alatt akár netezhetünk is, mert wifivel ellátottak a mosodák. A kényelmes kanapékon pihenhetünk, a gyerekek pedig a játszósarokban  játszhatnak ezalatt.

Miután a program leállt, következhet a szárítás, melynek eredményeként teljesen száraz, tiszta és illatos ruhákat vihetünk haza, mindössze egy óra alatt.

A vásárlók saját fiókot is vezethetnek, ahova egyenleget tölthetnek fel, mely akármelyik mosodában levásárolható. A Bubbles applikációval ráadásul előzetesen lehet tájékozódni a mosodák aktuális foglaltságáról, sőt időpontot is lehet foglalni, hogy ne kelljen sorban állni!

A III. kerületben három Bubbles mosoda is működik:

  • a Lajos utca 93-99. szám alatti non-stop nyitva tart,
  • a Boglár utca 3-5. szám alatti mosoda szintén 0-24 órás nyitvatartással üzemel,  
  • a Flórán téren, a Flórián üzletközpontban működő mosoda reggel 6 és este 11 óra között várja az ügyfeleket (a mosoda bejárata az üzletházon kívül található).

Próbáljátok ki, érdemes!

Mit szólsz hozzá?