Boltot/szolgáltatást, programot, apróhirdetést, cikket töltenél fel? Így használd az óbudai oldalt!

Kedves Olvasónk!

Ha fontos közölnivalód van a környékbeliekkel (például elveszett kutya, cica, irat keresése vagy éppen találtál egy kulcsot, bármi egyebet), posztold ki bátran Facebook-oldalunkra! Ez sokkal jobb, mintha privát üzenetet küldesz, mert egyből látják a többiek. Emellett mi is megosztjuk, hogy még többen lássák.

Az is egy jó megoldás lehet, ha egy egyszerű regisztrációt követően feltöltöd az ittlakunk.hu kerületi oldalára a megosztani szánt infót. Ez lehet egy helyi szolgáltatás/bolt is, egy apróhirdetés, egy program vagy egy cikk.

Itt tudsz regisztrálni:

https://3.kerulet.ittlakunk.hu/regisztracio

Ezt követően itt töltheted fel:

Amennyiben hirdetni szeretnéd céged, szolgáltatásod, írj nekünk erre a linkre kattintva: https://3.kerulet.ittlakunk.hu/mediaajanlat - Havi 55 ezer környékbeli olvasót érhetsz el!

Köszönjük, ittlakunk.hu – III. kerületi oldal

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek