Rosszul lett egy fiatal lány a megállóban, az arra járó anyuka nem segített neki, hiába kérte

Desktop
a kép illusztráció

Rosszul lett egy cukorbeteg kislány a békásmegyeri buszmegállóban, de nem segített rajta az arra sétáló anyuka:

"Nem gyakran írok, vagy mutatok képet a családomról, de most kivételt teszek. Főleg, mert Lili kérte, hogy írjak róla. Sokan tudjátok, hogy Lili, a nagyobbik lányom, egyes típusú cukorbeteg 11 éves kora óta. Most 17 éves. Tegnap Békásmegyeren a Pünkösdfürdő buszmegállóban rosszul lett. Érezte, ha feláll, elajul. Valószínűleg a vérnyomása volt túl alacsony, bár estére a cukra is nagyon magas lett.

Nem csak alacsony cukornál lehet elájulni, nem csak akkor lesz magas, ha valaki édességet eszik. Mikor érezte, hogy baj van, egy arra sétáló édesanyától próbált segítséget kerni, aki a kislányával ment kézenfogva. Elmondta, hogy cukorbeteg, nagyon rosszul van, valószínűleg el fog ájulni, pillanatra álljanak meg. A nő arrébb húzta a kislányát, és undorral az arcán annyit mondott, nem ér rá. Nem tud segíteni.

Ekkor hívott engem telefonon. Mondtam, menjen be a közeli étterembe, ha tud, én pedig rohantam. 

Miért ilyenek az emberek? Miért ilyen egy édesanya? Ha siet is, hívjon mentőt, ha nincs telefonja, szóljon be az étterembe, hogy hívjanak ők! Hogy tudott így továbbmenni és magára hagyni egy fiatal lányt. Ha az ő gyermeke szorul majd más segítségére, akkor elvárja majd, hogy figyeljenek rá?

Figyeljünk egymásra, és ha valaki szól, hogy cukorbeteg és nincs jól, ne hagyjuk magára. Szerencsére Lili már jobban van, időben odaértem" - olvashatjuk a Facebookon közzétett történetet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?