Összeesett egy asszony a Miklós utcában, nem tudták megmenteni az életét

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy idős asszony összeesett az utcán, a földön fekvő nőt egy közterület-felügyelő és rendőr páros vette észre a Miklós utcában, akik azonnal megkezdték az elsősegély ellátást. Stabil oldalfekvésbe helyezték, ellenőrizték a légutak átjárhatóságát, majd értesítették a mentőket.

A hölgy állapota egyre rosszabb lett, sajnos az eszméletét nem nyerte vissza és a légzése kezdett leállni. A felügyeleti szolgálati járműben található defibrillátorral folytatódott az újraélesztés és szívmasszást is alkalmaztak a mentők kiérkezéséig.

A helyszínre érkeztek a III. kerületi rendőrkapitányság járőrei is. A mentősök a járőröktől átvették és folytatták az újraélesztést. A hölgyet 50 percen keresztül próbálták újraéleszteni, azonban nem sikerült megmenteni az életét - írja az önkormányzat a tragédiáról.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek