Tavasszal kinyithat a megújult békásmegyeri piac

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Tavasszal kinyithat a megújult békásmegyeri piac, miután jelentős kormánytámogatás érkezett a Market által kivitelezett épület befejezésére - írja a  Magyar Építők.

1,8 milliárd forinttal támogatja Óbuda-Békásmegyer fejlesztéseit a kormány december végi döntése értelmében. Az összegből részben a békásmegyeri piac költségeit fedezik.

A Békásmegyeri Piac és Közösségi Tér fejlesztése 2017 nyarán kezdődött el a Heltai Jenő téren az Óbuda Építész Stúdió tervei alapján, a Market Zrt. kivitelezésében. 

Pinceszint épült, ahol a 190 férőhelyes mélygarázs, raktárhelyiségek, valamint a mosdóhelyiségek kapnak helyet. A földszinten beépítésre kerültek a nyílászárók, és az új üzlethelyiségek kiépítésének egy része is befejeződött és a tetőszerkezet is elkészült.

November első felében a bérlők lehetőséget kaptak arra, hogy megkezdhessék a bérlemények belső kiépítését. Hamarosan kialakul a végleges forgalomtechnika, amely a Heltai Jenő tér megközelíthetőségét fogja módosítani. 

Amint az új csarnoképület valamennyi bérleménye elkészül, a régi csarnoképületből átköltözhetnek a bérlők, és megkezdődhetnek a bontási munkálatok, amelyet a közösségi tér, valamint a kisebb kiszolgálóegységek kialakítása fog követni. 

Az új csarnoképület várhatóan az első negyedévben nyithatja meg kapuit, attól függően, hogy a bérlők mikor készülnek el az üzlethelyiségek belső kiépítésével - írja a lap.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek