Rászorulók kapják meg az ünnepek után a farönk karácsonyfát

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Roóz Tamás Ottó)

Különleges, farönk karácsonyfa díszíti az óbudai Szentlélek teret az Advent Óbudán 2018 rendezvénysorozathoz kapcsolódva. Az egyedi installáció fából készült építőelemei rászorulókhoz kerülnek majd az ünnepek után - írja az önkormányzat.

A Hello Wood kezdeményezésének célja, hogy a fa építőelemekből összeállított, több tonnás karácsonyfák az ünnepek után újrahasznosított formában tovább szolgáljanak. 

A Hello Wood adományfája egy akácfa rönkökből felépített 16 méteres, 40 tonnás alkotás. Az egyedi megjelenésű óriás installációt fényjátékkal világítják meg. 

Az ünnepi installációhoz felhasznált tűzifák az elbontás után a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével rászoruló családokhoz jutnak el. A különleges karácsonyi fát Vízkereszt után bontják le.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek