A könyvmegálló mellett okospaddal is találkozhattok

Desktop
(forrás: obuda.hu)

Az új, kaszásdűlői KönyvMegálló mellett, a Pethe Ferenc téren helyezték el a kerület első - USB portokkal, wifi hotspotként működő - okospadját, mely többek között vezeték nélküli kapcsolatot és töltési lehetőséget biztosít a pihenni és olvasni vágyók számára. 

2012-ben önkormányzati támogatással indult el Óbuda-Békásmegyeren a KönyvMegálló program, melynek köszönhetően a városrész több pontján ingyenesen használható, szabadtéri könyvszekrények várják az olvasást szeretőket. 

A KönyvMegállók mindenki számára nyitva állnak; szabadon berakható, választható, elvihető bármilyen tartalmú könyv. 

A  Pethe Ferenc téri könyvszekrény megújult, a jelen kor okoseszközeinek formavilágát tükröző külsőt kapott. Az újgenerációs KönyvMegálllót a modern megjelenés mellett napelemes energiaellátással, ledes megvilágítással, és biztonsági üvegajtókkal látták el. A 100 százalékban magyar tervezésű, fejlesztésű és gyártású padot ugyancsak napenergia tölti, található benne USB- és vezeték nélküli töltő, levegőminőség mérő, páratartalom, UV és légnyomás szenzor, zajszennyezés mérő, valamint wifi hotspotként is használható - írja az önkormányzat. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?