Testvérpárnak veszett nyoma a 3. kerületből

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őket keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

A képen látható testvérpár október 9-én lógott meg egy 3. kerületi gyermekotthonból. A 15 éves Bárdi Biankát és a 16 éves Bárdi Barbarát azóta nem találják - írja a police.hu.

Bárdi Bianka körülbelül 160 centiméter magas, barna szemű és hosszú barna hajú. Eltűnésekor zöld kabátot, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

Bárdi Barbara körülbelül 160 centiméter magas, barna szemű és hosszú barna hajú. Eltűnésekor narancssárga kabátot és fekete nadrágot viselt.

​A rendőrség kéri, hogy aki a lányokat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek