Keddtől ideiglenesen egyirányú a Hatvany Lajos utca

Desktop

Teljes útburkolat-felújítást végeznek a békásmegyeri Hatvany Lajos utcában március 8-a (kedd) és várhatóan július 7-e között, mintegy 825 méteres szakaszon.

Az Újmegyeri térnél lévő buszfordulónál lecserélik az út teljes pályaszerkezetét, illetve felújítják a forgalomterelő szigeteket, a buszmegállóhoz vezető járdát, cserélik a szegélyeket, bazaltbeton burkolatú buszöblöket építenek ki.

Az első ütemben március 8-ától a Hatvany Lajos utca Dunához közelebb eső oldalát építik át. A munkaterület mellett szűkített sávban haladhat a forgalom, és ebben az időszakban a Hatvany Lajos utcát a Juhász Gyula utca irányába egyirányúsítják.

A második ütemben a Hatvany Lajos utca ellenkező oldalát építik át. A közúti forgalmi rend az első ütemhez képest nem változik: a munkaterület mellett szűkített sávban haladhat a forgalom, és a Hatvany Lajos utca továbbra is a Juhász Gyula utca irányába egyirányú.

A harmadik ütemben a Hadrianus utca Hatvany Lajos utcai torkolata épül át. A kereszteződésben a váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök irányítják majd.

Az első két ütemben, március 8-tól (keddtől) várhatóan június 8-ig a Békásmegyeri végállomása felé közlekedő 134-es, 204-es, 296-os és 960-as busz a Hatvany Lajos utca/Juhász Gyula utca és a Békásmegyer, Újmegyeri tér végállomás között a Juhász Gyula utca–Királyok útja–Hadrianus utca–Hatvany Lajos utca módosított útvonalon halad, ezért kimarad a Bálint György utca megállóhely - írja a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?