Már okostelefonon is jelenthetjük a köz- és díszvilágítási hibákat

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

November 30-ától, a karácsonyi díszkivilágítás bekapcsolásával egy időben induló rendszer révén a fővárosiak egyszerűen és új, innovatív módon is jelezhetik a köz- és díszvilágítási lámpahibákat az üzemeltetést végző BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.-nek - tudatta szekesztőségünkkel a Budapesti Városüzemeltetési Központ.

Egy egyszerűen hozzáférhető mobil alkalmazás után a megfelelő hibatípus ikonjának kiválasztása után a BDK rögzíti a probléma pontos helyét a bejelentés GPS-koordinátái alapján. Az új módszer alkalmazásával a hibabejelentés és a hibaelhárítás is gyorsabbá válhat.
 
Az alkalmazás használatához tartozó szoftver letölthető a Google Marketplace-ről, illetve elérhető a BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási internetes oldalán is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek