Szerdán megint szúnyogirtás lesz!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (fotó: Varga György - MTI)

Június 22-én, szerdán a kerületben újra irtják a szúnyogokat (rossz idő esetén június 23-24-re tolódik a munka). A tervek szerint földi kémiai irtást végeznek.
  
A légi szúnyogirtást az esti órákban végzik, míg a földit naplementekor kezdik, hogy az hatékony legyen és minél kisebb kockázatot jelentsen a méhekre. A gyérítéshez kizárólag olyan szereket alkalmaznak, amelyeket az Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedélyezett. A felhasznált szerek a melegvérű élőlényekre, így az emberre és a háziállatokra semmilyen veszélyt nem jelentenek, azonban a méhekre veszélyesek.

Az önkormányzatok önállóan is végezhetnek szúnyoggyérítést, illetve azt is jelezhetik, ha a településükön sok a szúnyog. Ilyenkor a szakértők megvizsgálják a beérkezett igényeket, és ha a csípések száma azt indokolja, akkor a település és környéke bekerül a központi programba.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek