December elején nyitnak az ingyenes jégpályák

Oszd meg másokkal!

(fotó: ittlakunk.hu)

Idén újra két helyszínen lesz ingyenes jégpálya a kerületben: a Fő téren és a Csobánka téren. A pályák december 2-án délután 5 órakor nyílnak meg.

A jégpálya a Fő téren minden nap 8.00 – 22.00 óráig, a Csobánka téren 8.00 – 20.00 óráig várja a korizókat. Az oktatás ingyenesen vehető igénybe a Fő téren szombatonként 8.00 – 10.00 óráig, a Csobánka téren vasárnaponként 8.00 – 10.00 óráig.

A pályák mellett korcsolyakölcsönző és öltöző is működik. A korcsolyabérlés díja felnőtteknek 600 forint, gyerekeknek 400 forint. Az óbudai jégpályákon hétköznap, tanítási időben a III. kerületi iskolai csoportok részére, tanári kísérettel a korcsolyabérlés díja 200 forint.

Élezés csak a Fő téren lesz hétvégi napokon, ára: 1000 Ft/cipőpár.

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek