Luxus strandolás, luxus árakon: kinyitott a Lupa-tavi strand

Oszd meg másokkal!

Desktop
Strand a Lupa-tavon (forrás: Balogh Zoltán - MTI)

Aki szeret strandolni és a pénzt sem sajnálja rá, annak jó hír: kinyitott a Lupa-tavi strand prémium része.

"Budapest tengerpartjaként" nyílt meg tavaly nyáron a Lupa-tavi strand. A Budakalász és Budapest közt fekvő bányatóban korábban tilos volt a fürdés, de ez senkit nem zavart, jártak oda napozni, pihenni, strandolni az emberek.

A száz hektáros, több, mint fél kilométer hosszú földnyelvvel kettéválasztott vízfelületet 118 millió forintért szerezte meg Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál volt tulajdonosa a budakalászi önkormányzattól.

A strand két részre lett osztva: van egy "normál" és egy "luxus", prémium része is, külön belépőjeggyel. A két szakasz között óriási az árkülönbség: míg az egyszerű strandon a felnőtt belépő 1000 forint, addig a luxus részen 3000 forintért strandolhatunk, a gyerekek pedig - 2 éves kortól már belépőt kell váltani - 2000 forintért látogathatják a prémium részleget, míg a másik szakaszon 700 forintért fürödhetnek.

A családi napijegy (mely 4 főre érvényes) 8000 forint a prémium részen, 2700 forint a normál strand részen.

A normál strandon lényegében alig van szolgáltatás: azon kívül, hogy fürödhetünk a tó vizében, öltözőt, mosdót, zuhanyzót és büfét kínálnak a vendégeknek. 

A prémium strand már jóval több szolgáltatással ellátott: van itt wakeboard centrum, több sportpálya, fitness pálya, búvár centrum, vízi élménypark, játszótér, bárok és szórakozóhelyek, de sporteszközöket is lehet bérelni. A pályákat a strandoló vendégek napi egy órát használhatják ingyenesen.

A napágy bérlése is pénzbe kerül: az egyszerű napágy 1000 forint, a baldachinos 5000 forint.

Akinek pedig ennél is több pénze van, VIP jegyet válthat 10 ezer forintért, amihez baldachinos napágy is jár, sőt, a prémium strandon egy privát partszakaszt is bérelhet magának saját személyzettel fejenként 10 ezer forintért. 

Aki autóval érkezik, számítson arra, hogy a parkolásért is fizetni kell!

Ti mit gondoltok, megéri az árát?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?