Idén is lesz ingyenes jégpálya a Fő téren és a Csobánka téren

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Az önkormányzat idén újra két helyszínen nyitja meg az ingyenes jégpályákat: a Fő téren és a Csobánka téren. A pályák megnyitóját az adventi ünnepsorozat részeként tartják majd meg, de az építkezés már jövő héten elkezdődik.

A Fő téren egy 15 x 25 négyzetméteres pálya épül. A büfészolgáltatást – forró tea, forralt bor stb. – idén is a Gázlámpa Kioszk végzi. A Csobánka téren pedig egy 12,5 x 20 négyzetméteres pálya lesz.

A jégpályák a Fő téren minden nap 8.00 – 22.00 óráig, a Csobánka téren 8.00 – 20.00 óráig várják majd a korizókat. Az oktatás ingyenesen vehető igénybe a Fő téren szombatonként 8.00 – 10.00 óráig, a Csobánka téren vasárnaponként 8.00 – 10.00 óráig.

A pályák mellett korcsolyakölcsönző és öltöző is működik. A korcsolyabérlés díja felnőtteknek 600 forint, gyerekeknek 400 forint. Az óbudai jégpályákon hétköznap, tanítási időben a III. kerületi iskolai csoportok részére, tanári kísérettel a korcsolyabérlés díja 200 forint - tudtuk meg az önkormányzattól.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek