Mi vagyunk a Grund! – Dés László koncertje

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mi vagyunk a Grund! – Dés László koncertje

Vendég: Básti Juli

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Megjelent új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat arra, hogy az új műsorral egy nagy ősbemutató koncertre, s az Aréna koncert után turnéra induljon.

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”.  A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai. A Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.

És persze nem maradnak el a nagy Dés-slágerek sem, a Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.

Dés László vendége a kiváló színésznő, Básti Juli, akivel a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a közlemúltban koncerteztek is sokat közösen a Férfi és Nő produkcióban.

Dés László nagyszerű muzsikustársai a legjobb koncertzenészek közül valók.

Nem mindennapi zenei élmény várható!   És remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy: „Mi vagyunk a Grund!”

Műsoridő: 110 perc

Jegyár: 5200 Ft, 4900 Ft, 4700 Ft

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?