Képességfejlesztő agytorna

Programot feltöltötte:
VargaVivien

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Brain Gym - Agytorna foglalkozások idején a gyermek természetes kíváncsiságára appellálunk,arra a képességére hogy képes az utánzás során beleélni magát egy-egy szerepbe, annak minden érzését, mozdulatát mélyen, a sejt szintű memóriába rögzítve elraktározni. Ezek a mélyebb szinten történő megélések segítenek az adott anyag visszahívásában akár stresszhelyzetben is. 

Az ismétlés kiemelt fontosságú minden alkalommal. A keretrendszer, mely biztosítja számukra azt, hogy az óra legelején és legvégén ugyanazzal a motívummal, mozgással találkoznak egyben a garancia arra, hogy e kettő között zavartalanul szívják magukba az információt, a mozdulatokat. Biztonságos térben, játékos elemek által sokszor egy-egy korosztályuknak megfelelő mesehős bőrébe bújva járjuk be a terepet, magunkhoz véve a szükséges tudásanyagot, legyőzve saját félelmünket, egyénileg és csoport szintjén is megmérettetve. Az órát minden nyújtó gyakorlatokkal zárjuk, amikor sor kerül a napi fejtörőre is. Egyéni sikerek, csapatmunka, erőszakmentes kommunikáció az alappillérei a munkánknak.

A foglalkozások heti rendszerességgel készítenek fel mindazokra a készségekre, amikre a tanuláshoz szüksége lesz. A foglalkozás díja 1500 Ft / alkalom.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?