In memorial Bohumil Hrabal – Táncórák idősebbeknek és haladóknak

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A PÁB-Színház felolvasószínházi előadása

A színpadi változatot Bohumil Hrabal azonos című kisregénye (fordította: Hosszú Ferenc) alapján írta és rendezte: Szalai Kriszta

Akik megélték a 20 évvel ezelőtti PÁB-Színház hangulatát, most újra velünk tarthatnak.Ez a regény Hrabal ragyogó prózaírói tehetségének egyik legszebbike. Nincs benne pont, összetett mondatok szövik a történeteket. A színpadi változatban három zenész kapkodja majd a szavakat egymástól, hogy összeálljon egy igazi kocsmai hangulat. Cserna Ádám, Lux Antos, Gémes Antal. Az önök feladata, hogy összerakják a neveket, s egy jót szórakozzanak a Sej haj Rozi világában. Zenei vezetőnk Wágner Puskás Péter. Szalai Kriszta

Ezen az estén a Hrabal Söröző Francinův sörét kóstolhatják, valamint megvásárolhatják Tomáš Mazal: Szlalom a Parnasszusra. Útikalauz Bohumil Hrabal nyomábancímű könyvét.

Az előadás a szerző örököseinek engedélyével, a Literatur Agentur Antoinette Matejka (Svájc) és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség közreműködésével jött létre.

Belépőjegy: 2500 Ft

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek