Filmklub – Mielőtt megismertelek

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nyári szünetünk előtt még két filmünk szól olyan emberi küzdelmekről, olyan helyzetekről, mely – ha kevesekkel is – de, olykor megtörténnek. Hogyan tudunk szembenézni múlttal, nemvárt történésekkel, hogyan tudunk emberek maradni nehéz helyzetekben is?
06.27. KEDD 18.00 – MIELŐTT MEGISMERTELEK (R.: JIM JARMUSCH)
(feliratos, amerikai dráma, 110 perc, 2016)

A különc Louisa “Lou” Clark egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nő nem igazán tud mit kezdeni az életével, egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.
Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi “kastélyban” kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek, aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. Mit hoz számukra ez a találkozás, erről szól a film.

 A filmklub házigazdája Baróti Éva újságíró, dokumentumfilmes.
Jegyár: 600 Ft (teljes árú), 400 Ft (nyugdíjas, diák)

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek