Csopa Science Tábor

Programot feltöltötte:
Serfőző Andrea

Oszd meg másokkal!

Desktop

TÁBOROZZ VELÜNK! - Izgalmas tudományos kalandozás a Csopa Science Táborban

A Csodák Palotája napközis táborába változatos programokkal várjuk a 8 és 12 év közötti gyerekek jelentkezését, akik szívesen elmerülnének a természettudományok világában, bekukkantanának a labor, az interaktív kiállítások, az előadó kulisszái mögé, miközben lehetőséget kapnak kreativitásuk kibontakoztatására.

Játssz, kísérletezz, fedezd fel velünk a tudomány csodáit!

MILYEN PROGRAMOK VÁRNAK A GYEREKRE?

  • Reakció- vegyülj el!- különleges csapatépítő játék, ahol mókás feladványok és küldetések hangolják rá a gyerekeket az egy hetes együttlétre.
  • Tudománytörténeti kalandozások a mechanika, az optika, a csillagászat világába, ahol többek közt felfedjük Newton almáskertjének titkos szerkezeteit is.
  • Izgalmas workshop a Richter Gedeon Laborban, ahol felfedezzük a kémcsövek és lombikok színes forgatagának titkait, ismerkedünk a gélek kémiájával és arra is választ kapunk mit keresnek az okostelefonok a laborban. Kistudós projektünkben a gyerekek a sokrétű aktivitáson keresztül válnak nyitottá és fogékonnyá a tudomány csodáira.
  • Nem ereszt a tudomány!- kipróbáljuk a tudományos tematikájú szabadulószobáinkat
  • Külsős programok keretében kirándulást teszünk a gasztrotudományokba a Chefparade Főzőiskolában és egy varázslatos alkotóműhelybe a Tündérkert Galériában.
  • mindezeken felül még számtalan további színes aktivitással készülünk!

A tábor elfoglaltságait a gyermekek életkori sajátosságaihoz igazítjuk és számukra változatos, izgalmas foglalkozásokkal tarkított tartalmas programot biztosítunk.

A tábor résztvevői saját tábori pólót kapnak ajándékba!

Érkezés hétfőtől- péntekig reggel 8.00-8.30 között, hazamenetel pedig délután 16.30-kor.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

IDŐPONTOK:

I. turnus 2017.06.19-23.

II. turnus 2017.06.26-30.

Bővebb információ:

Honlaunkon: www.csopa.hu

E-mailben: mak@csopa.hu

2017. augusztus 21. hétfő, 08.302017. augusztus 25. péntek, 16.45
Telefon: 
+36-1-8148060
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek