Felnőttbarát wellness szálloda Ráckevén

A Duna Relax & Event Hotel gyönyörű természetközeli környezettel, és páratlan kényelemmel fogadja Vendégeit. A Budapesttől alig 47 kilométerre található hotel Ráckeve központjától pár lépésre helyezkedik el. Már a Kis-Duna víztükrének megnyugtató közelsége, és a gazdag élővilág miatt is érdemes ide látogatni, a feltöltődést pedig fokozza az ehhez illő, ízlésesen és az elegancia jegyében kialakított enteriőr, ami rögtön elvarázsolja az embert.

Feltöltődés és szórakozás

A szálloda központja a Wellness Forrás, amely az ókori római fürdőházak stílusát idézi. Amikor belépünk ebbe a fantasztikus környezetbe, a szemünk előtt válik elevenné a letűnt idők varázsos világa. Az antik stílusban kialakított spa részlegen szaunák, gőzfürdők, medencék, élményelemek és pihenősarok színesítik pihenésünket. Garantáljuk, hogy a kényeztető utazás után minden vendég úgy fogja érezni, mintha kicserélték volna! Főleg, ha a kültéri medence melletti Wellness Teraszon is elfogyasztanak egy frissítő nyári koktélt.

Mit jelent a felnőttbarát?

A gyermekmentes hotelben 12 éven felüli vendégeket fogadnak, így a csend és a végtelen nyugalom szigetén pihenhetünk. A színes, változatos bővülő programokat is ennek tükrében, a felnőttbarátságnak megfelelően vannak kialakítva: például páros masszázs, borkóstolók, koktélkészítés, hagyományos és textilmentes szaunaprogramok, műsoros esték sztárfellépőkkel, aquafittness, stretching, ügyességi- és kvízjátékok, kézműves kencekészítés és személyre szabott konzultációk, mandalakészítés színesíti a választékot.

Kinek ajánljuk?

A felnőttbarát hotelt kifejezetten ajánljuk romantikus hangulatot kereső pároknak, az amúgy is édes wellness hétvégét 1-2 személyre szóló kiegészítővel lehet még emlékezetesebbé tenni. Legyen egy palack ízletes vörösbor, egy friss gyümölcstál vagy belga csokoládébonbon? A város zajától távol a nászútra érkezők is elbújhatnak a varázslatos mézeshetekre. Irány Ráckeve! Feltöltődés, wellness, romantika: egyszóval Duna Relax & Event Hotel Ráckeve.

https://oxigenhotel.hu/napfeny-nyar-oxigen-.html 

Mit szólsz hozzá?