Érdekelnek a színházi kulisszatitkok? Most Bánsági Ildikóról és Gáspár Sándorról tudhatsz meg érdekességeket!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Gáspár Sándor (forrás: cultura.hu)

"Én a tied, te az enyém!" címen új sorozat indult a Békásmegyeri Közösségi Házban, melyen a magyar színházi élet híres színészpárjait mutatják be vetítéssel színesített előadással. Az ingyenes program február 23-i előadásán Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor életéről tudhattok meg érdekességeket. Előadó: Szebényi Ágnes színháztörténész, múzeumpedagógus.

"Kirobbanó temperamentum, színes és izgalmas szerepek sora, ez jellemzi e művészpár mindkét tagját. „A főiskolán játszottam Júliát, de annyi szenvedély, annyi energia volt bennem, hogy felemeltem a partnerem. Én inkább Makrancos Kata voltam, mint Júlia, de a Csiky Gergely-féle nagymama sem igazán én vagyok.” – meséli Ildikó. Színházban, filmen és a televízióban egyaránt feledhetetlen órákat szereztek évtizedeken át a nézőknek. „Az értelmes munkában hiszek. Kifejezetten igénylem a felkészült rendezőt és kollégákat. Csakis ebben a fajta készenlétben lehet esélyünk arra, hogy valamiféle értéket hozhassunk létre” – vallja Sándor. Életútjuk, pályájuk bemutatása a jelenbe ér, remélve, hogy még további emlékezetes alakításaikban gyönyörködhetünk" - olvashatjuk az ajánlóban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek