Egyelőre nem lesz fizetős a parkolás Kaszásdűlőn

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: obuda.hu)

Június 3-án indult volna a kaszásdűlői fizetőparkolás tesztidőszaka. A tervet egyelőre elhalasztják.

A fizetős parkolás bevezetését a lakossági panaszokkal indokolta az önkormányzat. Kaszásdűlő területén egy újabb, 5. díjtételű, 175 Ft/óra tarifájú várakozási övezetet alakítottak volna ki, ahol munkanapokon 8:00 és 18:00 óra közötti időszakban kell a parkolásért fizetni.

Az új 5. díjtételű várakozási övezet az alábbi út-és utcaszakaszok által határolt terület lenne: Bogdáni út – Hévízi út – Vörösvári út – Bécsi út – Fehéregyházi út – Kunigunda útja – Rádl árok – Huszti út – Kazal utca – Szentendrei út, valamint a Szentendrei út – Reményi Ede utca – Jégtörő utca – Ángel Sanz Briz út – Reichl Kálmán utca.

A tesztidőszak – a parkolóórák üzemen kívül helyezésével – felfüggesztésre kerül június 13-ától, mert új forgalomtechnikai tervet kell készíttetni a várakozási övezet kialakítására. Minderre azért van szükség, mert a fővárosi önkormányzat jelenleg nem kíván az új 5. díjtételű övezet fővárosi területein várakozási díjat szedni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek