Nyártól újabb utcákban kell fizetni a parkolásért

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: obuda.hu)

Június 3-án indul a kaszásdűlői fizetőparkolás tesztidőszaka. A lakóknak a parkolási engedély iránti kérelmeket elektronikusan, személyesen vagy postai úton április 1-jétől lehet benyújtani - írja az önkormányzat.

A fizetős parkolás bevezetését a lakossági panaszokkal indokolja az önkormányzat: az érintett területen lakók így könnyebben találnak szabad parkolóhelyeket.

Kaszásdűlő területén egy újabb, 5. díjtételű, 175 Ft/óra tarifájú várakozási övezetet alakítanak ki, ahol munkanapokon 8:00 és 18:00 óra közötti időszakban kell a parkolásért fizetni.

Az új 5. díjtételű várakozási övezet az alábbi út-és utcaszakaszok által határolt terület lesz: Bogdáni út – Hévízi út – Vörösvári út – Bécsi út – Fehéregyházi út – Kunigunda útja – Rádl árok – Huszti út – Kazal utca – Szentendrei út, valamint a Szentendrei út – Reményi Ede utca – Jégtörő utca – Ángel Sanz Briz út – Reichl Kálmán utca.

A műszaki kivitelezést követően a tesztüzem várhatóan június 3-án kezdődik. Ennek sikeres befejezése után indul meg az éles üzem 2019. július 1-jétől.

Az Óbudai Parkolási Kft. elérhetőségei:

Ügyfélszolgálat nyitvatartás:

  • hétfő: 9:00-17:00
  • kedd: 9:00-17:00
  • szerda: 9:00-18:00
  • csütörtök: 9:00-17:00
  • péntek: 9:00-16:00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek