Leaszfaltozzák a kerületi földutakat

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: budapest.hu)

Szilárd útburkolattal látják el a budapesti földutakat egy négyéves útépítési program keretében, amelynek első körében tizenhárom kerületet érintően 8,3 milliárd forintot fordítanak a célra - jelentette be a főpolgármester.

Jelenleg Budapesten még mintegy 225 kilométer földút van, és a program első fázisában ennek húsz százalékát burkolják le. Első körben 13 kerület - köztük a miénk is - pályázott eredményesen, és 181 földutat, mintegy 41-42 kilométer hosszúságban látnak el szilárd burkolattal 8,3 milliárd forintból.

A fővárosi földutak jelenleg még a budapesti úthálózat több mint öt százalékát teszik ki. A munkák március második felében indulhatnak el és szeptemberben fejeződhetnek be.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek