Elindult a HÉV a gyerekkel, az anyuka a másik gyerekével a peronon maradt

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (fotó: ittlakunk.hu)

Elindult a HÉV a megállóból, miközben egy anyuka még csak az egyik gyermekét tette fel a vonatra, a másikkal a peronon állt:

Az anyuka két gyermekével - az egyik még babakocsis volt - próbált felszállni  Pannóniatelep állomáson a Budapest felé tartó HÉV-szerelvényre.

"Tudjátok, ott nagyon nehéz felszállni, mert állati magasan van a lépcső. Anyuka felrakta a kisfiút, majd visszafordult, hogy kivegye a másfél éves kislányt és felrakja őt is meg utána a babakocsit is a HÉV-re, ekkor elkezdett jelezni az ajtózáró csengő, becsukta az ajtót és elment!" – írta egy szemtanú a Pesten Hallottam Facebook-csoportban.

Telefonon egyből értesítették a történtekről a szentendrei forgalmi irodát és kérték, hogy szedjék le a vonatról a kisfiút, és várják meg az anyukáját és a testvérét, aki a következő szerelvénnyel megy utánuk.

A MÁV vizsgálja az esetet és elnézést kér a családtól – írja a HVG.

A járművezető nem látta, hogy lenne még felszálló utas, ezért csukta be az ajtót, a munkatársak pedig, miután értesültek a helyzetről, azonnal a gyermek segítségére siettek, és vigyáztak rá, amíg az édesanya megérkezett - írta válaszában a vasúttársaság.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?