A hétvégén csak Békásmegyertől jár a szentendrei HÉV

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

A H5-ös HÉV május 26-án és 27-én (szombaton és vasárnap) rövidített útvonalon, Békásmegyer és Szentendre között jár karbantartás miatt. A Batthyány tér és Békásmegyer között pótlóbusz szállítja az utasokat. A H5-ös pótlóbuszon kerékpárok szállítása megengedett - írja a BKK.

A H5-ös pótlóbusz Békásmegyer felé a Batthyány tér–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Szentlélek tér–Tavasz utca–Flórián tér–Szentendrei út–Ország út–Békásmegyer útvonalon halad.

A Batthyány tér felé a Békásmegyer–Ország út–Szentendrei út–Flórián téri felüljáró–Serfőző utca–Árpád fejedelem útja–Bem rakpart–Bem József tér– Fő utca– Batthyány tér útvonalon jár.

A pótlás idején:

  • a 109-es autóbuszra a Batthyány tér végállomási felszállóhelye helyett a 39-es autóbusz felszállóhelyén lehet felszállni;
  • a 160-as autóbuszra a Csobánka téri autóbusz-fordulóban levő le-, illetve felszállóhely helyett a 960-as autóbusz Móricz Zsigmond körtér irányú Békásmegyer H megállóhelyén lehet felszállni.

Késő este a csatlakozások miatt a 118-as, 134-es, a 137-es, a 143-as, a 186-os, a 204-es, 219-es és a 243-as autóbusz egyes indulásai módosulnak, amelyek pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?