Bécsi út: vigyázz, sok pénzt veszíthetsz, ha megszokásból vezetsz!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az új forgalmi rend (forrás: obuda.hu)

Korábbi cikkek a témában:

Megváltozott a forgalmi rend a Bécsi úton befelé a Pomázi útnál baleset-megelőzés miatt. A belső sávból már csak egyenesen lehet továbbhaladni, a balra kanyarodás lehetősége megszűnt - írtuk meg pár napja. Aki arra jár, ne megszokásból vezessen, mert megbüntethetik a szabálytalanságért!

Az önkormányzat közleményben jelezte, hogy nem ért egyet a változtatással, azt a BKK egyoldalúan döntötte el:

"Előzetes tájékoztatás és egyeztetés nélkül hétfőn a Bécsi út – Pomázi út kereszteződésénél a Budapest Közút Zrt. egy kötelező haladási irányt jelző táblát helyezett ki, amellyel a városhatár irányából megszüntette a Bécsi útról a Pomázi útra kanyarodás lehetőségét.

A polgármester sajnálatosnak tartja, hogy a kerületet érintő fontos változtatásokról, mint például az 1-es villamos meghosszabbításának elmaradásáról, az utóbbi időben kizárólag a sajtóból értesül a III. kerület vezetése.

A sajtóhírekben megjelentekkel szemben pedig az igazság az, hogy semmilyen kamerát nem üzemeltet a III. kerület a területen, így bírságolni sem bírságol" - írja az önkormányzat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek