Folytatják az M0 csomópontjának építését, dugóra számítsatok!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az M0 autóút – 11. sz. főút  csomópontjának átépítése március 18-án (szombaton) folytatódik a 2. építési ütem bevezetésével.

Ebben az ütemben folytatják a pályaszerkezet építési munkáit a csomópont forgalomtól jelenleg is elzárt felületein, továbbá sávszűkítés bevezetése mellett megkezdik a csomópont 11. sz. főút, Budapest felől behajtó-, és 11. sz. főút Szentendre irányába kihajtó ágak mentén plusz forgalmi sávok építési munkáit.

Ezért a főváros irányából a csomópontba érkezők egy kb. 25 m hosszú ideiglenes (aszfalt szerkezetű) útburkolaton keresztül juthatnak a körforgalomba. A 2. építési ütem ideje alatt a forgalmi rend a jelenlegihez képest nem változik.

A környéken a jelenlegihez képest is nagyobb torlódásra, és az utazási idők megnövekedésére kell számítani. A csomópont átépítés befejezésének várható időpontja: 2017. II. negyedév.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek