A Mikulás is bringával jár a munkába! 6 ezren karikáztak az őszi BAM-on

Oszd meg másokkal!

Desktop
Közel 6 ezer résztvevő regisztrálta megtett kilométereit a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kerékpárosklub "Bringázz a munkába" öthetes őszi kampányában.
 
A kampány üzenete a szokásos kifogások felsorolása és megkérdőjelezése:
  • nem kerékpározom, mert megfázom
  • talán elkések?
  • megizzadok! elázom az esőben
  • fáradt vagyok.
A már kerékpárral járók jól tudják, hogy ezeken a kifogásokon hamar túl lehet lendülni, és a bringázás öröme mindenért kárpótol. Az egyre hűvösebb időjárás ellenére is a munkába járáshoz kerékpárt választókat a kampány záróeseményén több helyszínen a Mikulás is elismerte, édességgel és közlekedésbiztonságot elősegítő láthatósági ajándékokkal kedveskedtek az arra járó kerékpárosoknak. 
 
A zárókampány reggeli helyszínén, a Gellért téren, Hevesi Zoltán Ajtony, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkára és László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke fogadta a környezetbarát módon, kerékpárral  közlekedőket. 
 
A bringás Mikulás még délután is elérhető, éspedig 4-től 5 óráig a Kálvin téren. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek