36 Bisztró

1033 Budapest, Szentendrei út 36/A. | +36-1-367-3494 | http://36bisztro.hu
Desktop

A 36 Bisztró kialakításánál arra törekedtünk, hogy egy olyan lendületes, családbarát környezetet hozzunk létre, ahol egész nap, a reggelitől a vacsoráig kitudjuk szolgálni a környéken élőket és dolgozókat. Azt a célt tűztük magunk elé, hogy egészséges és természetes alapanyagokból friss és elképesztően finom ételeket készítsünk számodra. Hiszünk abban, hogy egyszerre tudunk kompromisszum mentes és pénztárca barát megoldásokat kínálni az ételallergiával együtt élők és az egészségtudatos vendégeink számára.

Táplálkozástudományi tanácsadónk segítségével alakítjuk folyamatosan kínálatunkat. Összeállítottunk egy olyan étlapot, mely ízletes és szinte minden diétairányzatba illeszthető. A hozzánk rendszeresen betérő vendégek így változatosan tudnak étkezni. Alapanyagok beszerzésénél törekszünk arra, hogy ellenőrzött “tiszta” forrásból és földrajzilag a lehető legközelebbről érkezzenek. Ételkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy glutént egyáltalán nem tartalmaznak - helyette indokolt esetben Szaffi liszt kerül felhasználásra -, tejterméket is csak vaj formájában. Omega 6 zsírsavat tartalmazó főzőolajokat, mint napraforgó, kukorica, repce nem alkalmazunk, ahogy semmilyen adalékanyagot és cukrot sem.

Cukrászdánkban található édességek részben helyben készülnek a fenti kritériumoknak megfelelően, illetve a teljesen mentes Hideg Nyalat sütemények és a Szeretszvagyigen kézműves desszertek is fogyaszthatóak kínálatunkból. Egyedülálló módon helyet kaptak nálunk az ország első juice terapeutája által összeállított hidegen - hidraulikusan préselt juice-ok is, amit vendégeink megkóstolhatnak, akár haza is vihetnek palackozott formában.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 22.00
Kedd08.00 – 22.00
Szerda08.00 – 22.00
Csütörtök08.00 – 22.00
Péntek08.00 – 22.00
Szombat10.00 – 22.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya, Sodexo
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ratulovszky Attila
Telefon:+36-1-367-3494
Email:info@36bisztro.hu
Honlap:http://36bisztro.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pg/36bisztro
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.