Óbudai Református Egyházközség Temploma

1033 Budapest, Kálvin köz 4. | +36-1-368-6410 | http://www.refobuda.parokia.hu
Desktop

Istentiszteleteink nyitottak mindazok számára, akik Isten Igéjét hallgatni szeretnék, akik szívesen részt vesznek a több száz éves múltra visszatekintő református gyülekezet jelen életének istentiszteleti gyakorlatában a református rendtartás szerint.

A mindig megőrizni (conversatio) és mindig megújítani (renovatio) reformátori kettős alapelv folyamatos önvizsgálatra készteti minden kor, minden nemzedék hitvalló egyházát, így a jelenkorit is. Valljuk, hogy az istentisztelet nem pusztán emberi cselekmény, az Igét, s az emberi szót a Szentlélek teheti ma is élővé és hatóvá.

Istentiszteleteinkre várjuk azokat, akik még nem kapcsolódtak be Óbudára költözésük óta gyülekeztünkben, de református gyökerekkel rendelkeznek, a településen, ahonnan eljöttek erősebb, lazább szállal kötődtek az ottani református gyülekezethez. Várjuk azokat is, akiknek talán évek, vagy évtizedek maradtak ki a vallásgyakorlatukból, s most újra elindulnának felvenni a régi szálakat. De azok előtt is nyitva áll templomunk, és gyülekeztünk, akik még csak keresnek, maguk nem tartoznak egy felekezethez sem

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-368-6410
Email:refobuda@enternet.hu
Honlap:http://www.refobuda.parokia.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.