Sit Well Bútor & Dekor - Stop.Shop. Óbuda

1032 Budapest, Bécsi út 136. | +36-70-940-9339 | http://www.sitwell.hu
Desktop

Vendéglátóipar területére összpontosít széles termékpalettájával kültéri és beltéri bútorok tekintetében egyaránt. Kültéri bútorkínálatunk felöleli a teljes választékot. Legyen szó akár ülő szettekről, napozóágyakról, napernyőkről, függőfotelokról, és természetesen székekről, nálunk biztosan megtalálja. Mind a lakosság, mind a professzionális vendéglátás igényeit kiváló minőségű bútorokkal és igény szerint egyénre szabott megoldásokkal elégítjük ki.

A vendéglátóiparban- legyen szó annak bármely szegmenséről, a szállodáktól kezdve, az éttermeken át egészen a szórakozóhelyekig- a bútoroknak alapvetően más kritériumoknak kell megfelelniük az átlagoshoz képest. Elsődleges szempont a tartósság, éppen ezért fektetünk nagy hangsúlyt a kínálat kialakítása során a minőségre, megfelelő alapanyagokra és strapabíró konstrukciókra. Minden termékünk, legyen szó kültéri vagy beltéri bútorokról megfelel a vendéglátóipar eme kívánalmának. Természetesen a megálmodott bútoroknak színben és anyagukban is illeszkedniük kell a környezethez, így Magyarországon egyedülállóan széles szín és anyag palettával vagyunk jelen a piacon, melyben Ön is biztosan megtalálja a vendéglátóipari egységéhez és elképzeléséhez legjobban passzoló megoldásokat.

Ezen felül mind design, mind pedig formavilág tekintetében a vendéglátóipari bútorok széles skáláját vonultatjuk fel.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 20.00
Kedd09.00 – 20.00
Szerda09.00 – 20.00
Csütörtök09.00 – 20.00
Péntek09.00 – 20.00
Szombat09.00 – 19.00
Vasárnap10.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.