Mayo Chix - Óbuda

1035 Budapest, Vörösvári út 23. | +36-70-595-1634, +36-1-273-3060/cégközpont | http://www.mayochix.hu, http://www.mayochix-webshop.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ha a divatra gondolsz: Mayo Chix!

Mayo Chix-et viselni szépség és kényelem, amely manapság az igényes fiataloknál nem kevesebb, mint alapkövetelmény. Professzionális csapatunk elhivatottan dolgozik, hogy a tökéletes minőség és a trend egyformán jelen legyen minden egyes Mayo Chix darabban. Az 1989-ben alakult, budapesti székhelyű cégünk modelljeit fiatalos, játékos dizájn jellemzi, kreatív, eredeti vonalvezetések teszik igazán egyedivé. Változatos alapanyag-használatunkban fő szempont a kényelem és a minőség. Naprakészen követjük a trendirányzatokat, hetente megújuló ruhadarabokkal lepjük meg vásárlóinkat.

Szenvedélyesen szeretjük a divatot, szenvedélyesen szeretjük öltöztetni, még szebbé varázsolni a fiatal lányokat, csajokat, nőket, hölgyeket!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.