C&A - Stop.Shop. Óbuda

1032 Budapest, Bécsi út 136. fszt. és 1. | +36-30-747-0558 | http://www.c-and-a.hu, http://www.c-and-a.com
Desktop

Minőségi divat, ami illik Önhöz. Az egész család számára kínálunk divatos termékeket, kedvező áron.

A divat mindig változik, de ami változatlan marad, az a C&A elkötelezettsége a friss, modern stílus iránt - az egész család számára, a legjobb minőségben és tisztességes áron. Tíz márkánk illeszkedik minden élethelyzethez és biztosítja, hogy vásárlóink minden alkalomhoz megfelelően tudjanak öltözködni. A mindennapi élet gazdagsága, szépsége és energiája inspirál bennünket. Kollekcióinkat folyamatosan megújítjuk és fejlesztjük, hogy illeszkedjünk vásárlóink színes, változatos és dinamikus életéhez, hogy ezt az életet ünnepelhessük és hogy inspirációt adjunk vásárlóink számára.

A C&A-nál természetesnek számítanak a következő szolgáltatások: az eladók hozzáértő tanácsokkal segítik a vásárlást, modern vevőszolgálat, amely magában foglalja a cserelehetőséget, valamint az üzlet attraktív és átlátható kialakítása. Az új, aktuális termékeket hetente többször szállítjuk áruházainkba.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 20.00
Kedd09.00 – 20.00
Szerda09.00 – 20.00
Csütörtök09.00 – 20.00
Péntek09.00 – 20.00
Szombat09.00 – 18.00
Vasárnap09.00 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:C&A ajándékutalvány

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek