Végállomás Galéria - Lajos utca

1036 Budapest, Lajos u. 42. | +36-1-388-8659 | http://www.vegallomasgaleria.hu
Desktop

A Végállomás Galéria alapszolgáltatása a képkeretezés. A cég megalakulása óta az igényeknek megfelelően folyamatosan szélesíti szolgáltatásainak körét.1997-től új üzletben állunk az ügyfelek rendelkezéseikre-Budapesten az egyik legszélesebb termékskálát és a legkorszerűbb technika alkalmazásának köszönhetően kiemelkedő minőséget kínálva.

A Végállomás Galéria közel két évtizedes működése folyamán komoly szakmai hírnevet szerzett,miközben egyre szélesebb vevőkört szolgál ki magas színvonalon. Visszatérő megrendelőink sorában tudhatjuk többekközött a Buapest Xll. Kerület Hegyvidék Önkormányzatot, a Budapest Xll.Kerület Hegyvidék  Önkormányzat Művelődési Központot, a Miniszterelnöki Hivatalt, a Magyar Posta Zrt-t, a Magyar Fotográfusok Szövetségét,de rendszeresen keretezünk például a KOGART Ház, a Műcsarnok vagy a Magyar Nemzeti Galéria kiállításaira is.Tevékenységünknek éppen ilyen fontos része a lakossági igények kiszolgálása: örömmel vállaljuk a megrendeléseket az apró feladatoktól a különleges megbízásokig.

2006-tól szolgáltatásainkat képkeretléc-forgalmazással,kasírozással és laminálással bővítettük.Hogy az új területen is a lehető legmagasabbszínvonalon tudjunk megfelelni az igényeknek,létrehoztuk a Napkeret Bt.-t, melynek keretén belül munkatársaink cégünk csaknem húszéves tapasztalatával és hagyományával a hátunk mögött állnak az ügyfelek rendelkezésére.

 Az árkádsoron, 16. üzlet.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A mellékutcák fizetősek.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-388-8659
Honlap:http://www.vegallomasgaleria.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.