Sim-Cargo Bt. - költöztetés, fuvarozás

1031 Budapest, Pók u. 28. | +36-1-368-4582, +36-20-263-1966 | http://koltoztetes-fuvarozas.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk vezetője 1988 óta vesz részt a fuvarozásban. Munkatársaink megbízható, leinformálható, nemdohányzó emberek, akik mindig a megrendelő igényeit tartják szem előtt. Több éves tapasztalatunk, az évi több száz költöztetés garancia a sikeres együttműködéshez.

Szükség esetén csomagolóanyagokat (papírdobozok, buborékfóliák, ragasztószalagok, stb.) tudunk biztosítani. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek. Ha szükséges, a bútorok szét és összeszerelését is nyugodtan kérheti a helyszínre érkező dolgozóinktól.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Sim-Cargo Bt.
Telefon:+36-1-368-4582, +36-20-263-1966
Email:info@simcargo.hu
Honlap:http://koltoztetes-fuvarozas.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek