Precíz Költöztetés

1039 Budapest, Kabar u. 13. | +36-30-950-9671 | https://precizkoltoztetes.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1996-ban alakult budapesti székhelyű vállalkozásunk, több mint húsz éve foglalkozunk költöztetéssel. Specialitásunk a lakossági illetve lakás- és irodaköltöztetés, valamint antik bútorok, zongora, páncélszekrény szállítása, teljes csomagolásos költöztetés és csomagolóanyagok, költöztető dobozok bérbeadása.

Minden munkánknál a legfontosabb számunkra megrendelőink maradéktalan elégedettsége. Költöztetéseink nagyobb hányadát visszatérő, elégedett ügyfeleinknek és ajánlásaik után végezzük.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Géri Preciz Bt.
Telefon:+36-30-950-9671
Email:iroda@precizkoltoztetes.hu
Honlap:https://precizkoltoztetes.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Preciz-Koltoztetes-1619325064966474
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek