Gyuricza Bútor

1037 Budapest, Pomáz köz 10. | +36-1-250-9044, +36-20-204-5808, +36-20-458-9393 | http://www.gyuriczabutor.hu
Desktop

Asztalosipari vállalkozásunk 1995-ben alakult. Tevékenységünket egy 50 m2-es műhelyben kezdtük. Az évek során sikerült telephelyet váltanunk és mára vállalkozásunk egy európai uniós feltételeknek megfelelő 500 m2-es óbudai telephelyen működik.

Fő profilunk korpusz bútorok gyártása, konyha- és beépített bútorok, egyedi tervezésű irodabútorok, bemutatópultok valamint bemutató állványok készítése, gyártása.

Műhelyünk minden igényt kielégítően felszerelt: lapszabász-géppel, sorozatfúróval, pánthely-fúróval és pánt bepréselővel, valamint korpusz présgéppel, állványos szalagcsiszolóval, élzárógéppel és a faiparban nélkülözhetetlen kézi és asztali szerszámokkal felszerelt.

Célunk a lakossági vevőkör megnyerése reális árú, egyedi tervezésű konyhabútorok, beépített szekrénysorok, gardrób- és fürdőszoba szekrények, megrendelésére és a már meglevő vevőink rugalmasabb, gyorsabb kiszolgálása.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.