Friends Club Hungary Kft. - rendezvényszervezés, produkciós iroda

1037 Budapest, Bécsi út 85. | +36-30-241-9844 | http://www.friendshungary.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Azért jöttünk létre, hogy a szerteágazó, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező munkatársainknak szabad teret adjunk a szakmai kiteljesedéshez, valamint, hogy a cég szellemiségét elfogadó egyéneknek egyfajta közösségi klubjaként működjünk.

Fontosnak tartjuk a sajátos, őszinte kommunikáció tartását, mind az ügyfelek, mind az alvállalkozói felé.

Szorgalmasan, kitartóan dolgozunk, odafigyelünk az ügyfeleinkre, partnereinkre, érthetően, őszintén kommunikálunk, és nagyon szeretjük amit csinálunk.

Rendezvények, promóciók

Biztonságot és 100%-os erőbedobást nyújtunk minden rendezvény során. Nem hallgatjuk el, felvállaljuk, kezeljük és higgadtan megoldjuk a problémákat, amelyek bármikor előfordulhatnak. A külön és együtt megszerzett tapasztalatok során a legszélsőségesebb körülményekkel is találkoztunk már, de győztes típusú egyének vagyunk, ezért mindig találunk megoldást.

  • Vállalati, céges rendezvények:

Konferencia - Ügyfél party - Csapatépítő - Családi és sportnap - Sportrendezvény - BTL megjelenések - Promóciók - Bemutatók

  • Nyilvános események:

Fesztiválok és nyilvános események szervezése - Operatív tervezés és megvalósítás - BTL események tervezése és kivitelezése - Saját termékek és események - Külföldön tartott nyilvános események bonyolítása és koordinálása

Produkciók

A csapatunk művészeti vezetője a színpadról érkezett a rendezvények és a kommunikáció világába, így amit a négy fal között kitalálunk, biztonsággal meg is tudjuk valósítani.

Fontos, hogy a prezentációban szereplő izgalmas produkciók, élesben is kivitelezhetőek legyenek, ne maradjon hiányérzet, legyen szó akár filmről, akár színpadi előadásról.

  • Színpadi produkció:

Tánc show - Divatbemutatók - Video színház - Egyedi produkciók írása és rendezése

  • Film:

Gerilla- és vírusfilm - Videoklip - Fesztivál és rendezvényfilm - Kampányfilm

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.