Friends Club Hungary Kft. - rendezvényszervezés, produkciós iroda

1037 Budapest, Bécsi út 85. | +36-30-241-9844 | http://www.friendshungary.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Azért jöttünk létre, hogy a szerteágazó, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező munkatársainknak szabad teret adjunk a szakmai kiteljesedéshez, valamint, hogy a cég szellemiségét elfogadó egyéneknek egyfajta közösségi klubjaként működjünk.

Fontosnak tartjuk a sajátos, őszinte kommunikáció tartását, mind az ügyfelek, mind az alvállalkozói felé.

Szorgalmasan, kitartóan dolgozunk, odafigyelünk az ügyfeleinkre, partnereinkre, érthetően, őszintén kommunikálunk, és nagyon szeretjük amit csinálunk.

Rendezvények, promóciók

Biztonságot és 100%-os erőbedobást nyújtunk minden rendezvény során. Nem hallgatjuk el, felvállaljuk, kezeljük és higgadtan megoldjuk a problémákat, amelyek bármikor előfordulhatnak. A külön és együtt megszerzett tapasztalatok során a legszélsőségesebb körülményekkel is találkoztunk már, de győztes típusú egyének vagyunk, ezért mindig találunk megoldást.

  • Vállalati, céges rendezvények:

Konferencia - Ügyfél party - Csapatépítő - Családi és sportnap - Sportrendezvény - BTL megjelenések - Promóciók - Bemutatók

  • Nyilvános események:

Fesztiválok és nyilvános események szervezése - Operatív tervezés és megvalósítás - BTL események tervezése és kivitelezése - Saját termékek és események - Külföldön tartott nyilvános események bonyolítása és koordinálása

Produkciók

A csapatunk művészeti vezetője a színpadról érkezett a rendezvények és a kommunikáció világába, így amit a négy fal között kitalálunk, biztonsággal meg is tudjuk valósítani.

Fontos, hogy a prezentációban szereplő izgalmas produkciók, élesben is kivitelezhetőek legyenek, ne maradjon hiányérzet, legyen szó akár filmről, akár színpadi előadásról.

  • Színpadi produkció:

Tánc show - Divatbemutatók - Video színház - Egyedi produkciók írása és rendezése

  • Film:

Gerilla- és vírusfilm - Videoklip - Fesztivál és rendezvényfilm - Kampányfilm

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek