FoxPost Csomagautomata - Auchan Óbuda

1033 Budapest, Szentendrei út 115. fszt. | +36-1-999-0369/Ügyfélszolgálat | http://www.foxpost.hu
Desktop

A FoxPost csomagautomatái segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik!

Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie. A Zöld Róka a sikertelen kézbesítést pedig hírből sem ismeri.

Döntsd el te, mikor szeretnéd átvenni a csomagod, ne alkalmazkodj a futár időbeosztásához! Hiszen mi vagyunk érted, nem te értünk. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben lévő automaták megóvják küldeményedet a fagytól, hőségtől, párától és portól. Biztonságban tudhatod, amíg dolgozol vagy alszol, az átvételkor pedig garantáltan tiszta és sértetlen csomag fog várni rád.

A FoxPost Magyarországon először teszi lehetővé, hogy villámgyorsan, ráadásul ingyen visszaküldhesd az online vásárolt terméket, ha mégsem tetszik. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az átvételt követő 14 napon belül elsétálsz ugyanahhoz az automatához, visszateszed a csomagot, és megadod újra az SMS­kódod. A többi már a mi dolgunk!

Magánszemélyeknek Róka Klub! Gyakran adsz és veszel, vagy egyszerűen csak sok csomagot küldesz? Van egy szuper hírünk! A Róka Klub tagjaként mostantól magánszemélyként is élvezheted a FoxPost szolgáltatásait: sorban állás nélkül, gyorsan és olcsón adhatod fel küldeményeidet a hozzád legközelebb eső bevásárlóközpontban.

Ha az interneten vásárolsz, válaszd a Rókát, vagyis használd a FoxPost szállítási módot!

#36 FoxPost Terminál: az Auchan Aquincum Óbudában a vevőszolgálati pult mellett.

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 22.00
Kedd06.00 – 22.00
Szerda06.00 – 22.00
Csütörtök06.00 – 22.00
Péntek06.00 – 22.00
Szombat06.00 – 22.00

Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között hívható.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-999-0369/Ügyfélszolgálat
Email:info@foxpost.hu
Honlap:http://www.foxpost.hu
Facebook:https://www.facebook.com/foxpostzrt
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.