Fancy Dog Kutyakozmetika

1034 Budapest, Bécsi út 102/C. | +36-70-297-7585
Desktop

A Fancy Dog kutyakozmetika a III. kerület, Óbuda frekventált részén található. Az Amfiteátrumtól gyalog 5 perc alatt, illetve a 17-es, 19-es és 41-es villamossal közelíthető meg.

Minden kutyus egyénre szabott szolgáltatásban részesül és egyszerre maximális odafigyeléssel csak egy kutyust szépítünk, így előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni a kis kedvenceket. Időpontot a leggyorsabban és legegyszerűbben telefonon tudunk egyeztetni a gazdival.

Kutyakozmetikánk kizárólag prémium kategóriás professzionális és bio termékeket, a legmagasabb minőségű anyagokat és eszközöket használ a legjobb eredmények elérése érdekében.

A kutyakozmetika kialakításakor a szakmai és minőségi követelmények mellett a kutyák biztonságát és a gazdik kényelmét tartottuk szem előtt. Családias hangulatú üzletünkben a gazdik  kényelmesen megvárhatják kedvencüket, a kozmetikázás ideje alatt pedig vendégünk egy Nespresszo kávéra, teára vagy egy üdítőre.  Vendégeink mindenkor magas szintű szakmai hozzáértéssel, teljes körű figyelemmel és udvarias kiszolgálással találkoznak.

A kutyakozmetikában zsiliprendszer működik a kutyusok védelme és biztonsága érdekében. Valamint 0-24 órás biztonsági kamera üzemel.

Szívesen állunk rendelkezésére a szolgáltatás megrendelése, a kutyakozmetika szolgáltatásairól felmerülő, illetve tartástechnológiai kérdései esetén.

Reméljük, hamarosan Önt és kis kedvencét is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük, és hamarosan részese lehet a kutyakozmetika egyedülálló törzsvendég kedvezményében!

Szeretettel és türelemmel várjuk Önöket!

Nyitvatartás:

Nyitvatartás előzetes bejelentkezés alapján H-P-ig 9-18 óráig, de megbeszélés alapján más időpontban is fogadni tudjuk kedvencét.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.