Ecovis Hungary - Balogh-B.Szabó-Jean-Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda

1036 Budapest, Bécsi út 52. II. em. 7. | +36-1-439-1166 | http://www.ecovis.hu
Desktop

A Balogh, B. Szabó, Jean, Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda 1991-ben jött létre, jelenlegi jogi formájában 2002 óta működik.

2005 óta a nemzetközi Ecovis hálózat kizárólagos magyarországi partnere, a mintegy 100 fős ECOVIS HUNGARY cégcsoport tagja, amely négy hazai cégével egy kézből kínál komplex megoldásokat és professzionális kiszolgálást az ügyvédi-jogi szolgáltatás, az adótanácsadás, a könyvelés-bérszámfejtés és a könyvvizsgálat területein.

Nemzetközi ügyfélkörrel is rendelkező Balogh, B. Szabó, Jean, Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda teljes körű jogi szolgáltatást nyújt magyar, német és angol nyelven. Valamennyi jogi munkatársunk átfogó tapasztalattal rendelkezik az általános polgári jog, a társasági jog, a gazdasági jog egyéb területei és a perbeli képviselet ellátása terén.

Ezen túlmenően kollégáink szakterülete a verseny- és kereskedelmi jog, a munka- és biztosítási jog, a bankjog, a reklám- és az internet-jog, a közbeszerzési jog, a szerzői jog, ingatlanjog, csőd és felszámolás, az EU- és a nemzetközi magánjog, a vámjog, a környezetvédelmi és a bányajog, az energetika, valamint a családjog. Munkacsoportokba szerveződve gondoskodunk megbízóink kiszolgálásáról a projektfinanszírozás, a vállalkozások összefonódása [M&A], a cégátvilágítás, a vállalati outsourcing, valamint az ingatlanberuházások területén. Külön szervezeti egységként létrehozott követeléskezelési üzletágunk a jogi és az adminisztratív területeket ötvözve egyedi szolgáltatáscsomagot nyújt ügyfeleinknek.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00

További információk:

Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-439-1166
Email:hungary@ecovis.hu
Honlap:http://www.ecovis.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.