Dr. Erberling József Ottó ügyvéd

1031 Budapest, Torma Károly u. 24. | +36-1-242-7107, +36-30-954-4106

Oszd meg másokkal!

Desktop

Irodánk 1987 óta működik változatlan címen Óbudán. Profilunk: gazdasági jog, polgári jog, ingatlan- és családjog. Az irodában két egyéni ügyvéd tevékenykedik: dr. Kővári Borbála Anna és dr. Erberling József Ottó. Ha a felsorolt témakörökben jogi problémája adódott, várjuk megtisztelő hívását, hogy segítségére lehessünk. A polgári jogon és gazdasági jogon belül peres és peren kívüli képviseletet is biztosítunk, de jogi tanácsadással is rendelkezésre állunk! Időpont egyeztetés után tudjuk fogadni.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-242-7107, +36-30-954-4106
Email:erberlingugyved@t-email.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek