Családi Ingatlan - Csillaghegy

1038 Budapest, Kázmér u. 4. | +36-20-513-0414 | http://www.csic.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Családi Ingatlan több mint tíz éve működik sikeresen, mint az egyik legnagyobb, független, magánkézben lévő ingatlan iroda Budapesten és környékén. Cégünk karriere a válság ideje alatt is töretlenül felfelé íveltek.

Irodáink Budapest II. - III.- IV.-XI.-XII.- XIII. XV.kerület, valamint Óbuda,Csillaghegy, Újpest  vonzáskörzete : Üröm, Budakalász,Pomáz, Szentendre,Solymár, Pilisvörösvár, Dunakeszi, Fót, Göd,Veresegyháza területekkel foglalkozik aktívan.

Miért vagyunk sikeresek?  

Tapasztalt üzletkötőink saját területükön rendkívül jó helyismerettel rendelkeznek,mivel többségük helyi lakos, így teljes körűen tudják tájékoztatják Önt  mind az árakról, mind a környékről. Kínálatunkban szerepel telek, családi ház, illetve paneltól az új építésűig minden típusú lakás.Üzletkötőink részletesen ismerik a piaci árakat is – kérje ki véleményüket.

Hirdetéseink nem csak a nagyobb ingatlanportálokon, de különböző újságokban, hirdetési oldalakon is megjelennek, területeinken folyamatosan szórólapokat terjesztünk, és megjelenünk a helyi eseményeken. A  lehető legtöbb potenciális vásárló számára „láthatóvá” tesszük az ingatlant. Ügyfeleinket odafigyelve, egyéni igényeiknek megfelelően szolgáljuk ki: az ingatlan kiválasztásától az adásvételi szerződés lebonyolításig mindent mi szervezünk, beleértve a hitelügyintézést is.

Jöjjön, tegyen próbára minket!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Farkas Csilla
Telefon:+36-20-513-0414
Email:farkas.csilla@csic.hu
Honlap:http://www.csic.hu
Facebook:https://www.facebook.com/csaladi.ingatlan
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.