Család utcai Kisállatrendelő

1039 Budapest, Család u. 36/A. | +36-1-240-9780, +36-30-934-5480 | http://www.allatpatika.hu
Desktop

Rendelőnk 1997 januárjától végez állategészségügyi tevékenységet. Fokozatosan alakult ki profilunk, amely a kisállat-tulajdonosok igényei alapján periférikus munkavégzéssel is bővült. Egészségügyi, gyógyszerészeti, orvosi és biológiai kutatásokat folytattunk, és jelenleg is kipróbáljuk a legújabb gyógymódokat. Biokémiai, citológiai és mikrobiológiai laboratórium is működik nálunk, amely teljes egészében ellátja az orvosi szolgáltatás diagnosztikai igényét, emellett kutatási és fejlesztési feladatokat is végez.

Mindig fontos célunknak tekintettük az ide kerülő állatokkal való alapos gondoskodást, gyógyítást és az állatok tulajdonosaival való udvarias bánásmódot.

Folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat az alapellátástól kiindulva az ultrahangos vizsgálatok, komoly operációs tevékenység és homeopátiás gyógymódok alkalmazásán túl a daganatos megbetegedések nem kívánt továbbfejlődésének megszüntetése irányába.

Az állattulajdonosok a szükséges gyógyszereket is beszerezhetik a rendelőnkben működő „állatpatikában”.

Mindezek hozzájárultak ahhoz a jó hírnévhez, amelyet naponta hangoztatnak az ide járó gazdik. Szívesen tájékoztatjuk őket szóban és szórólapjainkkal a gyógyító folyamat részletes elmondásával, de az interneten megjelenő weboldalunk szélesebb körben segíti a kisállat-tulajdonosokat, hogy még alaposabban megismerjék tevékenységünket, tájékozódni tudjanak az aktuálisan felbukkanó betegségekről és azok gyógyításáról, új kezelési módszerekről és vizsgálatokról.

Egyre többen fordultak hozzánk, hogy kutyát, vagy cicát találtak és mi tévők legyenek? A rendelő területének korlátozott lehetőségei miatt hamar elfogyott a rendelkezésre álló hely és pénz. Úgy hisszük, hogy az állatvédelem semmiképp sem lehet pénzkérdés! De amikor az összes bekerült gazdátlan állat ellátásának terhei egy személyben a rendelővezető állatorvost sújtják, akkor komoly a veszély, hogy nem leszünk képesek több hontalan állatot ellátni. Az állatmentés további finanszírozásának megoldása érdekében hoztuk létre a kiemelten közhasznú Elveszett Állatok Alapítványt.

A pets-magazin.hu portréja dr. Varga Józsefről: “Én egy kisállat körorvos vagyok”

és dr. Landauer Krisztináról: “4 évesen döntöttem, állatorvos leszek”

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 20.00
Kedd09.00 – 20.00
Szerda09.00 – 20.00
Csütörtök09.00 – 20.00
Péntek09.00 – 20.00
Szombat09.00 – 11.00
Vasárnap17.00 – 20.00

Hétköznap 11.00 és 17.00 óra között a rendelés szünetel.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Varga József, dr. Landauer Krisztina
Telefon:+36-1-240-9780, +36-30-934-5480
Email:nyuszvet@t-online.hu
Honlap:http://www.allatpatika.hu
Facebook:http://www.facebook.com/csalad.utcai.kisallatrendelo
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek