Criterion Távfelügyelet

1033 Budapest, Harrer Pál u. 3-5. | +36-1-430-5850/Információ | https://tavfelugyelet.criterion.hu
Desktop

A vagyonvédelem ma már leginkább olyan szolgáltatás, amikor másokat bízunk meg a lakásunk, üzletünk vagy gépjárműveink védelmével. Ezért a Criterionnál a megbízhatóság és a legújabb technológiák használata elengedhetetlen részei a munkánknak.

Kipróbált rendszerek, több mint 100 éves tapasztalat és állandó fejlesztések garantálják szolgáltatásaink minőségét. Ügyfeleink számára olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek személyes igényeiknek felelnek meg. A helyszíni felmérés arra szolgál, hogy Ön is tisztában legyen vele, milyen kockázati tényezőkkel kell számolnia, amennyiben nem védelmezi a megfelelő technológiával vagyontárgyait. A Criterion munkatársai az Önnek leginkább megfelelő szolgáltatást fogják ajánlani.

Megbízható és nemzetközileg elismert partnerként, bármilyen típusú ingatlan magas szintű védelmét megoldjuk, és egyedi igényeknek megfelelő riasztórendszerrel látjuk el. Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli riasztóról, kamerarendszerről, mobiltelefonról vezérelhető integrált eszközökről, vagy komplex vagyonvédelemről: nálunk valódi szakértőkre talál.

A hét bármely napjára igényelhet ingyenes helyszíni felmérést, de kollégánk akár munkaidő után is felkeresheti, hogy Önnek már ekkor a lehető legkényelmesebb legyen.

Telefon: 1447

Kapcsolatfelvétel

Nyitvatartás:

Személyes ügyfélszolgálat, hétfő-csütörtök: 8 - 16 óra között.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Criterion Biztonsági Szolgáltatások Zrt.
Telefon:+36-1-430-5850/Információ
Email:ugyfelszolgalat@criterion.hu
Honlap:https://tavfelugyelet.criterion.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek