Lélek Palotája

1039 Budapest, Lehel u. 15-17. | +36-30-978-3669 | http://www.lelekpalotaja.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Lélek Palotája a Krisna-hívők oktatási és kulturális központja, mely helyet ad a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolának, a Hare Krisna templomnak, egy étteremnek és előadó termeknek, ahol a védikus tudományt oktatjuk.

A véda szó tudást jelent, a Védák pedig azok az írások, melyek az Istentől eredő ősi, de mindmáig örökzöld tudást tartalmazzák. Információt tartalmaznak mindenről, mely körülvesz bennünket és befolyásolja életünket, mint csillagászat, asztrológia, matematika, építészet (vasztu), gyógyászat (ájurvéda), pszichológia, gyermeknevelés, társadalomtudomány, művészet, jóga, önismeret, természettudomány stb.

Így a védikus tudás nemcsak azoknak szól, akik ezen a közlésen keresztül szeretnék feleleveníteni kapcsolatukat Istennel, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak hiteles forrásból szeretnének hallani e témákról. Hitelességét a tanítványi láncolat biztosította, kik védték az eredeti jelentés megőrzését.

A védikus irodalom egyre népszerűbb a világon, melyet számos tudós és filozófus tanulmányozott és értékelt.

A Lélek Palotája programjai, rendezvényei és előadásai, tehát a kíváncsi, nyitott és tudás terén igényes embereknek szólnak. Azoknak, akik szeretnek elgondolkodni néha a rohanó hétköznapok között. Akiknek vannak kérdéseik és keresik a választ. Akiknek logikus a gondolkodásmódjuk. És azoknak is, akik egyszerűen csak érdeklődő típusok és szeretnének szép, tiszta és vidám környezetben hasznosan kikapcsolódni.

Nyitvatartás:

Hétfő04.30 – 21.00
Kedd04.30 – 21.00
Szerda04.30 – 21.00
Csütörtök04.30 – 21.00
Péntek04.30 – 21.00
Szombat04.30 – 21.00
Vasárnap04.30 – 21.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szakács Beáta vagy Fodor Kata
Telefon:+36-30-978-3669
Email:info@krisna.hu
Honlap:http://www.lelekpalotaja.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek